Načini plačila

NAČINI PLAČILA

V spletni trgovini omogočamo naslednje načine plačila:

  1. plačilo po povzetju  z gotovino ali s plačilno kartico.  Pošta Slovenije  omogoča plačilo  s sledečimi karticami: Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club (Diners Club tudi na obroke).
  2. plačilo po predračunu z  nakazilom na TRR  (predračun prejmete po elektronski pošti)
  3. plačilo s kreditnimi karticami, ponudnik ABANKA d.d.
  4. plačilo ob prevzemu  z gotovino ali s plačilno  kartico na enem izmed prodajnih mest

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ali s plačilno s kartico  Pošti Slovenije.  Pri tem lahko nastanejo dodatni stroški v višini 0,96 €. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

V primeru plačila po predračunu z nakazilom na TRR, vam bomo ob nakupu poslali obvestilo o računu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja.
Plačilni sistem ABANKA.  Možnost plačilo  s sledečimi karticami: Mastercard, Maestro, Visa ..
Plačilo ob prevzemu je moženo v  eni izmed prodajnih mest po celotni Sloveniji (seznam trgovin). Prevzem blaga in  plačilo je možno izključno po dogovoru  s prodajnim mestom.  Možno je plačilo tako z gotovino kot s plačilnimi karticami. 
Pridržujemo si lastninsko pravico na prodanem blagu in storitvah in ostanejo last podjetja Tekstil d.d. tudi potem, ko so vam izročeni, vse dokler kupnine zanje ne plačate v celoti.