info@tekstil.si +386 (0)1 5866122
 
Moj račun
TEKSTIL ZA OBJEKTETekstil d.d. je že nekaj časa vaš kompetenten ponudnik tekstila za objekte v gostinstvu, hotelirstvu, domovih za starostnike kakor tudi v zdravstvu. Kvaliteta, dizajn, funkcionalnost in ekonomičnost so za nas na prvem mestu.NAMIZNI TEKSTILV posebnem ambientu bo vsak obed za gosta in njegov užitek praznik. Mi ustvarjamo modo tudi za vašo mizo. Mizo vam pogrnemo ustrezno vaši notranji opremi: v klasičnem stilu z atlas robom ali z elegantnimi cvetličnimi dizajni. Lahko so kvadratni ali okrogli, gladki ali z vašim logotipom.
KUHINJSKI TEKSTILUžitek za sladokusce nastane kot je znano iz mnogih majhnih prijemov in sestavin. Naše kuhinjsko perilo od kakovostnega bombažnega prta do vrhunskega polplatnenega prta je le nekaj od tega.
TEKSTIL ZA ZDRAVSTVONaše posteljno perilo za zdravstvo ustreza vsem tehničnim smernicam in higienskim standardom. Trpežne bombažne mešanice poskrbijo tudi ob vsakodnevnem pranju za dolgo vzdržljivost - in s tem tudi za ekonomičnost in učinkovitost. Z velikim izborom barvno razveseljivih dizajnov prinašamo z estetiko k ozdravitvi vaših pacientov.POSTELJNI TEKSTILNaj se Vaši gostje sproščeni zazibajo v naši posteljnini iz čistega bombaža ali mešanih tkanin. Razvajajte svoje goste in izbirajte iz naše obsežne ponudbe dizajnov, barv iz merceriziranega ali česanega bombaža! Nudimo vam celoten spekter posteljnega perila za objekte.
KOPALNIŠKI TEKSTILFrotir je za nas občutek dobrega počutja. Razvajajte svoje goste z našim elegantnim frotirnim perilom iz mehkega kodrastega frotirja ali trpežnega sukanega frotirja.KONTAKT

Nevenka Kogej
+386 (0)1 58 66 195
+386 (0)41 627 112
nevenka.kogej@tekstil.si
zapri Na spletnih straneh Tekstil.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.