BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

Dan žena: darila za naše drage, najdražje!

Dan žena tekstil

Današnji zapis je posvečen vsem nežnejšim polovicam, ki iščejo popolno darilo za druge rožice v svojem življenju na dan žena – mame, sestre, tašče ali najboljše prijateljice. Nedvomno pa je zelo uporaben tudi za vse mučenike. Zakaj?

Če še ne veste, dan žena letos pade na ponedeljek. Zakaj je to važno? Ker so v nedeljo cvetličarne zaprte. Kaj to pomeni? Da boste v vrsti stali še dlje kot po navadi, ko imajo vsi pridni in premišljeni možnost, da rožice kupijo že na 7. marec in se tako izognejo čakanju. Rešitev?

Izvirno darilo! Rože so vedno dobra ideja, da se razumemo. Ampak kaj, če bi letos izbrali nekaj drugačnega in boljše polovice za dan žena prijetno presenetili, hkrati pa se izognili vsej cvetličarski noriji?

V rokavu imamo nekaj predlogov. Poleg rož, ženske nikoli nimamo preveč mehkih pižam ali udobnih posteljnin. Nikakor ne morete zgrešiti s spodnjim perilom, lepo spodnjo majico ali spalno srajco. Glede na to, da so topli dnevi že na pohodu, bomo kmalu potrebovale nove žabice. V naši spletni trgovini so poimenovane kot hlačne nogavice. Naj dodamo še namig: samostoječe hlačne nogavice so res noro darilo, če nakupujete za svojo boljšo polovico.

Seveda naj bodo izdelki kakovostni, da jih bomo z veseljem nosile dlje časa. Če nakupujete pri nas, so zadržki povsem odveč. Naše pižame in spalne srajce so mehke in niso iz materialov, zaradi katerih bi bile pretople za spomladanski čas, zato jih bomo veselo nosile skozi celo leto.

Česa bomo še vesele? Ene res lepe posteljnine. Z nakupom posteljnino še posebej ne morete zgrešiti, če kupujete za sestro, mamo ali taščo, saj je univerzalno in predvsem praktično darilo. Udobje je na prvem mestu. Poleg posteljnine je dobra ideja za darilo set lepih brisač. Zagotovo jih potrebujemo, verjemite.

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih