BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

Postopek nakupa


Koraki procesa nakupa/naročila:
• 1. korak – dodajanje izdelkov v nakupovalno košaricoIzdelek, ki ga želite kupiti dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb »V košarico«). Pri nekaterih izdelkih morate izbrati dodatne lastnosti artikla (npr. velikost, barvo). Izdelki so razvrščeni po kategorijah, poiščete jih lahko tudi s pomočjo iskalnika. Za več informacij o izbranem izdelku kliknite na ime izdelka ali na sliko izdelka. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko kasneje nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup.
• 2. korak – urejane košarice in vpis promocijske kodeS klikom na košarico, vas preusmeri v košarico. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno odstranite (s klikom na gumb [X]) oziroma spreminjate količino. V kolikor imate »promocijsko kodo« za popust, jo lahko vpišete v polje »Promocijska koda« in si s tem zmanjšate znesek vašega naročila. Promocijske kode je mogoče pridoboti na več načinov. -preko oglaševalskih akcij -na Facebooku -na Instagram -na drug način
• 3. korak– izbira načina plačila in dostave Za nadaljevanje nakupa kliknite »Na blagajno«, pojavi se vam okno, kjer lahko registrirani uporabniki, vpišite svoje uporabniško ime in geslo v delu “Vpis v sistem”. Neregistrirani uporabniki kliknite gumb »Hitri nakup« in izpolnite obrazec s kontaktnimi podatki. Vnos svojih podatkov potrdite s klikom na gumb »Naprej«. Naslov za dostavo naročenega blaga se izpiše avtomatsko in je enak naslovu, ki ste ga vnesli v obrazec s kontaktnimi podatki. Sledi korak izbire plačila.
• 4. korak – plačilo (kontrola naročila, izbira plačilnega načina in potrditev oz. zaključek nakupa)Preden kliknete na gumb za zaključek nakupa »Zaključi nakup«, še enkrat preverite, če je znesek naročenih izdelkov pravilen. Preverite tudi naslov dostave. Po zaključku nakupa vas stran preusmeri glede na izbran način plačila, kjer vpišete plačilne podatke. Potrdilo o uspešno oddanem naročilu boste prejeli na vaš e-naslov.
© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih