BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

Podatki podjetja


Popolno ime: TEKSTIL proizvodno in trgovsko podjetje d.d.
Kratko ime: TEKSTIL d.d., Ljubljana
Ulica: Letališka cesta 34
Kraj: Ljubljana
Pošta: 1000 Ljubljana
Matična številka: 5006155000
Ident. št. za DDV : SI97457990

Zavezanec za DDV: DA


Transakcijski računi:
IBAN SI56 0292 2001 3938 022  NLB d.d.
IBAN SI56 0400 1004 9145 815  NOVA KBM d.d.
IBAN SI56 3000 0000 1947 214   N Banka d.d.
Zgodovina podjetja

Podjetje Tekstil d.d, Ljubljana je bilo ustanovljeno 10.4.1947 pod nazivom Manufaktura Galanterija. Dve leti kasneje se je preimenovalo v Tekstil mestni magazin, leta 1950 je bilo registrirano kot Tekstil – grosistično podjetje.

Smo uspešno ter prijazno tekstilno podjetje z več kot sedemdesetletno tradicijo. V vseh teh letih smo se razvili v eno izmed večjih slovenskih trgovskih podjetij s tekstilnim blagom, ki je s svojimi maloprodajnimi trgovinami prisotno po vsej Sloveniji. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na tekstilnem trgu, tradicija, kakovost, vztrajnost ter ljubezen do dela in ustvarjanja.

Od leta 1997 smo si z investicijami v trgovske družbe Galeb d.o.o., Bala d.o.o., Elita d.o.o., Volna d.o.o. in Trgovina Novoteks d.o.o. posredno povečali maloprodajno mrežo trgovin, saj so to bile trgovske družbe, katerih osnovna dejavnost je bila prodaja tekstilnega blaga. Od 01.08.2015 pa smo družbe pripojili k matičnemu podjetju.

Na poti razvoja in uveljavljanja smo razvili lastno blagovno znamko STILL, pod katero tržimo oblačila ter hišni tekstil. Zvesti kupci pa nas prepoznajo tudi po kvalitetni ponudbi blaga, prijaznosti ter urejenih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

Glavno dejavnost podjetja Tekstil d.d. predstavlja prodaja tekstilnih izdelkov, kot so oblačila, hišni tekstil ter izdelki za dom in gospodinjstvo. Leta in izkušnje so nam prinesla nova znanja, kar nam je olajšalo iskanje novih prodajnih poti na vedno bolj zahtevnem tržišču. Zato smo v zadnjih letih razširili našo ponudbo s prodajo poslovnih in promocijskih daril, delovnih oblačil ter tekstila za hotelske in ostale objekte. Izbrane izdelke lahko za vas personaliziramo z vezenjem, tiskanjem ali graviranjem vaših logotipov ali sporočil.

Prodaja je osredotočena na slovensko tržišče, saj je naš glavni cilj zadovoljiti slovenskega potrošnika s široko in kvalitetno ponudbo ter dostopnimi cenami.

Dejavnost podjetja ostaja tudi veleprodaja, saj imamo kot nekdanji največji grosist na tem področju tudi največ izkušenj, s katerimi lahko samozavestno stopimo kupcu nasproti in mu pomagamo najti najboljšo rešitev za njegove potrebe.

Tako podjetje Tekstil d.d., Ljubljana opravlja svojo dejavnost na Letališki cesti 34 v Ljubljani, s svojimi maloprodajnimi trgovinami pa je prisotno na območju celotne Slovenije.
© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih