BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.
Tekstil d.d. poslovna stavba danes

O nas

Smo uspešno ter prijazno tekstilno podjetje z več kot sedemdesetletno tradicijo. V vseh teh letih smo se razvili v eno izmed večjih slovenskih trgovskih podjetij s tekstilnim blagom, ki je s svojimi maloprodajnimi trgovinami prisotno po vsej Sloveniji. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na tekstilnem trgu, tradicija, kakovost, vztrajnost ter ljubezen do dela in ustvarjanja.

Kaj počnemo

Glavno dejavnost podjetja Tekstil danes predstavlja prodaja tekstilnih izdelkov, kot so oblačila, tako za ženske, kot za moške ter izdelki za dom in gospodinjstvo.
Leta in izkušnje so nam prinesla nova znanja, kar nam je olajšalo iskanje novih prodajnih poti na vedno bolj zahtevnem tržišču. Zato smo v zadnjih letih razširili našo ponudbo s prodajo poslovnih in promocijskih daril, delovnih oblačil ter tekstila za hotelske in ostale objekte. Izbrane izdelke lahko za vas personaliziramo z vezenjem, tiskanjem ali graviranjem vaših logotipov ali sporočil.
Prodaja je osredotočena na slovensko tržišče, saj je naš glavni cilj zadovoljiti slovenskega potrošnika s široko in kvalitetno ponudbo ter dostopnimi cenami.

Zvesti kupci nas prepoznajo predvsem po kvalitetni ponudbi blaga, prijaznosti ter urejenih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

Kje nas najdete

Podjetje Tekstil opravlja svojo dejavnost na Letališki cesti 34 v Ljubljani, s svojimi maloprodajnimi trgovinami pa je prisotno na območju cele Slovenije.

Kdo sestavlja ekipo Tekstil?

Na sedežu podjetja skrbijo za tekoče delovanje in poslovanje uprava, nabava, splošna služba ter računovodstvo. Ključna člena za tekoče poslovanje in delovanje pa so seveda tudi sodelavci v veleprodaji ter skladišču, ki se vsak dan pridno trudijo vsak dan izpolniti pričakovanja naših strank. Pozabiti pa ne smemo tudi na regijske vodje, ki poslanstvo Tekstila ohranjajo v trgovinah po vsej Sloveniji.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje glede izdelkov, nakupa ali veleprodaje? Zaupajte nam, kako vam lahko pomagamo. Izpolnite desni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami Rastemo in se razvijemo v skladu z našo tradicijo in vrednotami

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih