Cene in dobavni roki

Vse cene v spletni trgovini Tekstil.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Veljajo cene ki so objavljene v trenutku oddaje naročila.
Kljub prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko pripeti, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.
Cene

Cena je enaka za vse registrirane in neregistrirane kupce spletne trgovine Tekstil.si. Cene se lahko različne  kot v  preostalih poslovnih enotah (Trgovinah) po  Sloveniji
Dobavni roki

Dobavne roke, ki so objavljeni za posamezne izdelke predvidevamo glede na logistične podatke in podatke o zalogah iz naših izdajnih skladišč ali skladišč naših dobaviteljev. Veljajo dobavni roki ki so objavljeni v trenutku oddaje naročila.

Kljub prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o dobavnem roku napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se dobavni rok spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.