BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

Cene in dobavni roki


Vse cene v spletni trgovini Tekstil.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Veljajo cene ki so objavljene v trenutku oddaje naročila.
Kljub prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko pripeti, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.
Cene

Cena je enaka za vse registrirane in neregistrirane kupce spletne trgovine Tekstil.si. Cene se lahko različne kot v preostalih poslovnih enotah (Trgovinah) po Sloveniji
Dobavni roki

Dobavne roke, ki so objavljeni za posamezne izdelke predvidevamo glede na logistične podatke in podatke o zalogah iz naših izdajnih skladišč ali skladišč naših dobaviteljev. Veljajo dobavni roki ki so objavljeni v trenutku oddaje naročila.

Kljub prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o dobavnem roku napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se dobavni rok spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.

Podatki podjetja


Popolno ime: TEKSTIL proizvodno in trgovsko podjetje d.d.
Kratko ime: TEKSTIL d.d., Ljubljana
Ulica: Letališka cesta 34
Naselje: Ljubljana
Pošta: 1000 Ljubljana
Matična številka: 5006155000
Ident. št. za DDV : SI97457990

Zavezanec za DDV: DA


Transakcijski računi:
IBAN SI56 2900 0020 3158 306 (T) UNICREDIT BANKA SLOVENIJA
d.d.
IBAN SI56 0292 2001 3938 022 (T) NLB d.d.
IBAN SI56 2900 0030 3158 322 (T) UNICREDIT BANKA SLOVENIJA
d.d.
IBAN SI56 3000 0000 1947 214 (T) Sberbank d.d.
IBAN SI56 0400 1004 9145 815 (T) NOVA KBM d.d.

Zgodovina podjetja

Podjetje Tekstil je bilo ustanovljeno 10.4.1947 pod nazivom Manufaktura Galanterija. Dve leti kasneje se je preimenovalo v Tekstil mestni magazin, leta 1950 je bilo registrirano kot Tekstil – grosistično podjetje.

Od leta 1997 smo si z investicijami v trgovske družbe Galeb d.o.o., Bala d.o.o., Elita d.o.o., Volna d.o.o. in Trgovina Novoteks d.o.o. posredno povečali maloprodajno mrežo trgovin, saj so to bile trgovske družbe, katerih osnovna dejavnost je bila prodaja tekstilnega blaga. Od 01.08.2015 pa smo družbe pripojili k matičnemu podjetju.
Smo uspešno ter prijazno tekstilno podjetje z več kot sedemdesetletno tradicijo. V vseh teh letih smo se razvili v eno izmed večjih slovenskih trgovskih podjetij s tekstilnim blagom, ki je s svojimi maloprodajnimi trgovinami prisotno po vsej Sloveniji. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na tekstilnem trgu, tradicija, kakovost, vztrajnost ter ljubezen do dela in ustvarjanja.
Glavno dejavnost podjetja Tekstil predstavlja prodaja tekstilnih izdelkov, kot so oblačila, hišni tekstil ter izdelki za dom in gospodinjstvo. Leta in izkušnje so nam prinesla nova znanja, prodajne poti ter nove zahteve trga. S tem smo v zadnjih letih razširili našo ponudbo s prodajo poslovnih in promocijskih daril, delovnih oblačil ter tekstila za hotelske in ostale objekte. Prodaja je osredotočena na slovensko tržišče, saj je naš glavni cilj zadovoljiti slovenskega potrošnika s široko in kvalitetno ponudbo ter dostopnimi cenami.
Na poti razvoja in uveljavljanja smo razvili lastno blagovno znamko Still, pod katero tržimo oblačila ter hišni tekstil. Zvesti kupci pa nas prepoznajo tudi po kvalitetni ponudbi blaga, prijaznosti ter urejenih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

Dejavnost podjetja ostaja tudi veleprodaja, saj imamo kot nekdanji največji grosist na tem področju tudi največ izkušenj, s katerimi lahko samozavestno stopimo kupcu nasproti in mu pomagamo najti najboljšo rešitev za njegove potrebe.

Tako podjetje Tekstil opravlja svojo dejavnost na Letališki cesti 34 v Ljubljani, s svojimi maloprodajnimi trgovinami pa je prisotno na območju cele Slovenije.
© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih