BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

Darila za družino: kvalitetna, lepa in praktična

darila za družino

Darila za družino: tako raznolika, idej pa vseeno vsako leto skorajda zmanjka. Ste se tudi vi kot majhni otroci razžalostili, ko ste vzhičeni raztrgali darilni papir, noter pa so bile, namesto barbike ali hiške za njo, računalniške igrice ali najnovejšega modela avtomobila na baterije, stvari kot je pižama ali nogavice? Mami, to pa je izdaja!

Nič več, ko postajamo starejši. Zagotovo ste partnerju že podarili set majic, nogavic ali pižamo, prav tako nekaj podobnega družinskim članom. Pa tudi sami ste se zagotovo že razveselili podobnih poklonov. Katera darila za družino pa lahko izberete pri Tekstilu?

Izberite darila za družino, ki bodo služila na dolgi rok

Mame, naše drage, najdražje. Kaj jim podariti? Ko odraščamo, spremljamo mamo, kako zlaga lepše, kvalitetne brisače na visoke police, saj jih uporabi ob posebnih priložnostih in ne za vsak dan. Podobno je s kozarci, prti za mizo, točno vemo, katero majico si lahko sposodimo od nje in katero bomo morale ukrasti, da ne bo opazila. Poleg naštetega je zelo lepo darilo kvalitetna posteljna garnitura. Težko jo je kupiti prijateljem, saj ne vemo točno, kakšne dimenzije kupiti, za mamo pa je takšno darilo naravnost popolno.

A veste tista satenasta posteljnina, ki je mehka, lahka in kvalitetna? Težko jih najdemo v poplavi vseh izbir, ko vstopimo v trgovino. Pri Tekstilu opažamo, da posteljnine redno odhajajo iz naših trgovin. Mislite, da bi bila katera izmed njih všeč tudi vaši mami?

Darila za družino
Tekstilova posteljnina

Kako naj izberem darilo za očeta?

Ponavadi veliko težje kot za mamo nakupujemo za očeta. Tri dni pred rojstnim dnevom z mamo tuhtata, kaj mu kupiti. Pogosto je to kakšna krema za obraz ali moški kozmetični set, ura za okroglo in kakšen dober parfum. Hmm. Kaj pa, ko vse to že ima?

Pri iskanju in beleženju povratnih informacij oziroma vaših mnenj, o čemer je zapisan tudi samosvoj blog zapis, da imate pregled tudi nad tem, kaj mislijo naše ostale stranke, smo ugotovili, da vas zelo razveseli moška pižama. Očitno jih nežnejši spol v velikem številu kupuje ne zase, ampak prav za vaše očete in partnerje! Vsaj tako kaže pregled nakupovalnih košaric. Odgovor ste torej ponudili sami. Darila za družino je kdaj kar težko nakupovati. Najboljša pa so tista praktična in kvalitetna, takšne pa so tudi naše pižame. Večna klasika!

poklon za družino
Moška pižama, večna klasika pri Tekstilu

S kakšnim darilom razveseliti taščo/tasta?

Darila za družino so zelo osebna, zato jih pozorno izbiramo, zatakne pa se lahko pri družinskih članih našega partnerja, ki jih morda še ne poznamo tako zelo dobro. Seveda nam navadno partner ne zna ali zgolj površno odgovori na vprašanja, ali se njegova mama parfuma, katera je njena najljubša čokolada in katero vino ima najraje njegov oče. Ali mogoče raje pije pivo?

Iz teh in podobnih razlogov se moramo znajti same. Navadno izberemo bolj nevtralna darila, klasične bonbonjere, dobro vino in šopek rož. Za tiste drzne ali tiste, ki že veste nekoliko več o njiju, je lepo darilo tudi žganje, če veste, katerega pijejo.

Če želite biti izvirni, poleg podarite tudi skrbno izbrane kuhinjskihe krpe ali kvalitetne brisače, ki se bo dobro podal v kopalnico ali kuhinjo. Če se odločite za set brisač, zraven podarite dišečo svečo, set kuhinjskih krp pa je priročen in se odlično poda k dobremu vinu in skrbno izbranemu siru. Tako brisače kot krpe vas v ličnih setih čakajo v Tekstilovi trgovini.

Darilo za družino
Set Tekstilovih brisač

Darila za družino, ki izražajo pozornost: babica in dedek

Kaj pa darila za babico, dedka in druge družinske člane? Tukaj se smernice nekoliko razlikujejo. Vsaka babica bo vesela brisač in kuhinjskih krp, saj ji bodo vsekakor prišle prav, vendar iščemo tisto piko na i, ki bi jo še dodali zraven. Ko sama kupujem darila za družinske člane, navadno ravno pri babici in dedku bolj kot na praktičnost razmišljam o tem, katero darilo jih bo razveselilo in česa si navadno sami ne kupijo.

V zadnjih letih ugotavljam, da sta moji babici, pa tudi dedek, kar je še bolj presenetljivo, veseli oblačil, kot so majice, rutke za okoli vratu, kakšen lep šal, dedek pa je vesel, ko za darilo dobi nogavice in prav tako kakšne majice. Ena babica ima raje živahne barve, druga pa bolj umirjene. Obe pa že zelo veselo nosita, kar sem jima podarila.

Kako spijo vaši dedki in babice? Ste že razmišljali, da jim kupite nov vzglavnik? Zares udobnega imamo pri Tekstilu. Tako bo darilo praktično in lepo, predvsem pa pozorno izbrano.

Darila za družino naj bodo seveda kakovostna in skrbno izbrana, predvsem pa morajo biti iz srca. Vzemite si čas in skrbno poslušajte, česa si želijo. Še zadnji nasvet: ko dobite idejo, rojstni dan družinskega člana pa je še daleč, si jo zapišite! Vem, mislimo, da si jo bomo zapomnili, vendar se vprašajte, kolikokrat se že pozabili, kaj ste imeli v mislih? Dobro darilo ni le materialna stvar, ampak tudi vse tisto, kar stoji za njim: razmislek, izbira in nasmeh tistega, ki darilo prejme.

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih