BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

KAKO IZBRATI DARILO ZA BOŽIČ?

darilo za božič

Veseli december je tu, mnogi izmed nas pa se soočamo z dilemo kaj je tisto pravo darilo, ki ga bomo podarili našim najbližjim, znancem in prijateljem.

kako izbrati darilo za božič

Psihologi ugotavljajo, da nas k obdarovanju ženeta dva vzvoda. Prvi vzvod je, da obdarovanca razveselimo, kar je seveda povezano s tem, da izberemo darilo, za katerega vemo, da si ga obdarjenec želi. Drugi vzvod pa je, da želimo okrepiti vez med tistim, ki podarja darilo in prejemnikom darila.

DARILO ZA BOŽIČ, KI NEKAJ POMENI

Seveda je nadvse pomembno, da o izbiri darila dobro premislimo ter podarimo nekaj, kar bo obdarovancu dalo vedeti, da smo nanj resnično mislili in mu podarimo darilo, ki je skrbno izbrano glede na njegove značilnosti, preživljanje prostega časa in podobno. 

Zadeli bomo terno, če bo darilo premišljeno in zaželeno. Ali pa bomo izpolnili vsaj enega izmed omenjenih vzvodov.

darila

KAJ PODARITI ZA BOŽIČ?

Ker pa gre pri obdarovanju tudi za neke vrsto sporočilo je dobro, da se vprašamo, kaj bi z darilom želeli sporočiti. Najboljšemu prijatelju bi verjetno radi izrazili, da smo res veseli, da ga imamo in da je na primer najbolj zabavna oseba, kar jih poznamo. Sodelavcu ali sodelavki na drugi strani morda to, da cenimo njegovo in skupno timsko delo. Nato naredimo seznam stvari, za katere mislimo da bi bile prave. Če vaš prijatelj obožuje kavo, bo morda lična kavna skodelica in kava pravo darilo. Ali pa če nekdo obožuje rože izberemo kakšno lončnico, ki bo krasila njegov dom. Za namige se lahko posvetujemo tudi s tistimi, ki obdarovanca še bolje poznamo kot mi. Ideja velikokrat pride tudi ob pregledu njegovega socialnega omrežja. Nič pa ne bo narobe če obdarovanca kar direktno vprašamo v smislu: “Si razmišljal, kaj si najbolj želiš za božič? Kaj je na vrhu tvojega seznama?”.

KAJ PA ČE OSTANEMO BREZ IDEJ?

Če nam še vedno ni najbolj jasno, kaj bi pod smrekico postavili prijatelju, prijateljici ali komu drugemu, bo najbolje, da mu podarimo nekaj praktičnega in uporabnega z osebno noto. Na primer, kdo se ne bi razveselil lepe pižame, skrbno zavite v lep papir z dodano (morda ročno izdelano) voščilnico? Ali pa lepe kvalitetne brisače, ki bo popestrila vsako kopalnico? Morda dobite kakšno idejo tudi ob ogledu naše spletne trgovine: Tekstil spletna trgovina.

božična darila

In ne pozabimo, živimo v času “hitrega življenja”, ko včasih nehote na nekoga, ki nam je drag, kar malce pozabimo. Zato bo najlepše darilo, ki ga boste lahko izbrali, da obdarovancu namenite nekaj skupnega časa, se sprehodite po božičnih stojnicah, spijete kakšno kuhano vino ali vročo čokolado in uživate v skupnih trenutkih. 

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih