BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

KAKO IZBRATI PRAVO PIŽAMO?

kako izbrati pravo pižamo

Prihaja obdobje mrzlejšega vremena in zato potrebujemo dobro pižamo

Izbira pižame ni le hitro opravilo med vsakodnevnimi nakupi v trgovini z živili, je mnogo več. Pomembna je dobra izbira, saj le ta pripomore k udobnejšemu in globokemu spancu, ki si ga zaslužite, zato je prav, da si vzamete čas in si izberete pravo.

Veliko ljudi za spanje uporablja oblačila kot so razvlečene stare majice, nekateri celo ozke pajkice ali jeans. Če ste se tudi vi našli v prejšnjem stavku je čas, da si reorganizirate garderobno omaro in poskrbite za udoben spanec.

V nekaj korakih lahko pridete hitro do odgovora kakšna pižama vam bo najbolj ustrezala:

  1. OSREDOTOČITE SE NA MATERIJALE

Materiali iz katerih so narejena vaša spalna oblačila so ključ do udobnega spanca. Pomembno je da so narejena iz naravnih, telesu prijaznih materialov. Za ljubitelje prestiža, bodo svilene pižame pravi odgovor, le te pa tudi uravnavajo telesno temperaturo glede na temperaturo okolja. Bombaž je odličen odgovor za udobje naravnega spanca, a v kurjenih prostorih in za ljudi, ki imajo težave s  potenjem zna biti pretopel. V zadnjem obdobju je pravi trend tudi pižama iz bambusovih vlaken, ki je nadvse primerna za tiste, ki imate težave s prekomernim potenjem. Seveda pa so tu še pižame iz flanele ali jerseyja. Izogibajte se umetnih materialov, kot sta poliamid in poliester, saj vas le ti ne bodo pozibali v miren spanec, ne bodo poskrbeli za toploto, v njih pa se boste kaj hitro začeli potiti.

2. NE POZABITE NA NOGE

Stvar vsakega posameznika je ali mu je udobneje spati z golimi stopali ali pa si za spanec nadene lahke nogavice. Dokazano je, da topla stopala, sploh pozimi, poskrbijo za še mirnejši in ugodnejši spanec.

3. IZBIRA PRIMERNE VELIKOSTI

Povsem logično je, da moramo izbrati sebi primerno velikost, da nas pižama ne bo tiščala. Pozorni bodimo na razne gumbe, zaponke, pretesne elastike in podobno. Pižame naj bodo raje malo prevelike, kot premajhne.

In ne pozabite, tudi pri pižami bodite kreativni. Izbira primernih barv, vzorcev, dizajnov in stilov je res ogromna. Pa naj bodo le ti romantično spogledljivi, ki se jim vaš partner ali partnerka ne bo mogel upreti, igrivo vzorčasti ali energično barvasti, da vas zbudijo v novo jutro.

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih