BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

MODRČEK: KAKO IZBRATI PRAVEGA

modrček

Skoraj da ni dneva, ko si nežnejši spol ne nadane modrčka. Je praktično obvezen kos spodnjega perila. Vsaka ženska se je že spopadla s težavami, ko modrček preveč tišči, nič ne drži, se zareže v kožo ali pa ji dojki ne postavi na pravo mesto. V  nadaljevanju boste izvedeli, kako izbrati pravi modrček za vas.

MODRČEK: KAKO IZBRATI PRAVEGA

1. KAKŠEN MODRČEK IZBRATI ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI?

Vaš modrček je dodatek k vaši garderobi. Običajno si želimo model, ki je dovolj udoben in ga lahko nosimo od jutra do večera. Mora biti lahek za vzdrževanje in imamo jih nekaj na zalogi. 

Modni svetovalci svetujejo:

  • da imate največ klasičnih modrčkov v črni in kožni barvi,
  • športni modrček, ki bo poskrbel, da vaši prijateljici med vadbo ne bosta preveč poskakovali. Seveda, če se veliko ukvarjate s športom jih boste potrebovali več.
  • Modrček, ki ga lahko nosite brez trakov, ali pa trakove prilagodite, na način, ki ga potrebujete. Tu gre predvsem za kombinacije pri večernih priložostih in zabavah.
  • Bombažen modrček brez kosti in podlog za udobnejša potovanja, lažje športne aktivnosti ali lenobno nedeljo doma.
  • Zapeljiv modrček za zmenke in večerna presenečenja.
KAKŠEN MODRČEK IZBRATI ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI?

2. VEČINO PODPORE NUDI PAS

Košarici bosta obdržali vaši dojki na pravem mestu, a je za pravo podporo v 90 % zaslužen pas. Zdi se da pasovi le držijo gor košarice, a so zaslužni tudi za obliko in da se vaš modrček zlije s telesom. Če sta košarica in pas prave velikosti, lahko trakove snamete in modrček bo stal na mestu.

3. ČE VAS TRAKOVI MODRČKA REŽEJO V RAMAH, TO LAHKO POMENI, DA IMATE PREMAJHNO KOŠARICO 

Ko so košarice prepolne, bodo vaše dojke začele ob robovih siliti ven. Tako bodo trakovi bolj obremenjeni. Zalotili se boste, da boste začeli pogostje popravljati trakove. Problem rešite zelo enostavno, naslednjič kupite modrček z večjo košarico. Seveda pa je tudi obratno. Če vam trakovi polzijo iz ram je velika verjetnost, da imate preveliko košarico.

Druga možnost, če vas tiščijo trakovi je prevelik pas okoli in tako vsa obremenitev pade na trakove.

Pri trakovih velja, da pri pravilni velikosti modrčka z rahlim raztezom lahko med trak in hrbet porinemo prst. 

Zmotno je prepričanje, da večja velikost nudi tudi več udobja, saj vam modrček ne bo nudil potrebne podpore.

MODRČEK ZA VSAKO PRILOŽNOST

4. POZNAJTE SVOJO SORODNO VELIKOST

Verjetno ste v trgovini že kdaj našli modrček, ki vam je bil izjemno všeč, a vam vaša velikost ni ustrezala? Spoznajte pravilo palca navzgor. Ko imate modrček na sebi, prekrižajte roke predse in pod elastiko na vsaki strani porinite palec. Če ta smukne spodaj brez večjih težav bo obseg pravi. Seveda pa ne sme biti preohlapen.

V primeru, da se vam modrček ne prilega, imamo za vas odlično rešitev. Poznajte svojo sorodno velikost in težava bo odpravljena. Pravilo je zelo enostavno: če posežete po večji velikosti košarice, zmanjšate velikost pasu in obratno.

modrci

5. MODRČEK NE TRAJA VEČNO

Glede na velikost, materiale, nego in koliko jih uporabljate, naj bi modrček zamenjali za novega po enem letu uporabe. Svoj modrček perite redno, nikoli ga ne vrzite v sušilni stroj in modrčke menjujte. Na ta način se boste izognili temu, da se prehitro razvlečejo.

Nekaj jih imamo na voljo tudi v naši spletni trgovini: udobni modrci.

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih