BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

Vaša povratna informacija šteje: zakaj je za nas tako pomembna?

povratna informacija

Povratna informacija: ste jo že delili z nami?

Ste tudi vi eni izmed tistih, ki ste prejeli naš klic? Povprašali smo vas, kako ste zadovoljni z nakupom. Imeli smo zadržke, da bi vam bilo zaradi klica morebiti neprijetno, vendar smo z velikim srcem ugotovili, da ste bili osebnega pristopa zelo veseli. Vaša povratna informacija je tista, ki pri nas zares šteje, saj tako korakamo izboljšavam naproti.

Ste že kdaj kupovali pri nas? Če je tako, zagotovo veste, da si močno prizadevamo za zadovoljstvo naših strank. Povratna informacija mnogih izmed vas, ki ste naš klic prejeli v zadnjih dveh mesecih, je bila, da ste bili z nakupom zadovoljni. Tisti, ki ste se odločili izdelek vrniti ali zamenjati, ste bili nad hitrostjo odziva pozitivno presenečeni in niste imeli večjih težav z izpeljavo postopka. Brez zadržkov nas lahko kontaktirate tudi v prihodnje, če bi želeli z nami deliti karkoli, kar se tiče izdelkov ali nam zastaviti kakšno vprašanje.

Povratna informacija

Pomen specifičnosti: delite mnenje brez zadržkov

Vemo, da je vaš čas dragocen. Tveganje pri klicanju je, da bo za vas na drugi strani morebiti neprijetno, saj vas lahko zmotimo na delovnem mestu ali pri opravkih. V tem primeru vas prosimo, da nam to čimprej poveste, saj vas res ne želimo ovirati.

Če pa imate nekaj minut časa, nam bodo le te ogromno pomenile. Navdušeni smo bili nad odzivom, saj ste se z nami z veseljem pogovarjali o izdelkih, ki ste jih kupili: povedali ste točno, kaj vam je ustrezalo in kaj ne. Povprašali smo vas, kako vam izdelki služijo, ali jih radi nosite, kako se ohranjajo po več pranjih in ali vam je konfekcijska številka ustrezala.

Vaša povratna informacija o naših izdelkih

Kaj ste povedali o naših izdelkih? Poglejmo si!

  • PIŽAME: v zadnjih dveh mesecih ste v ogromnem številu kupovali tako naša frotirasta pižama kot tudi navadne pižame. Veliko vas ugotavlja, da so pižame tudi super darilo. Nekateri izmed vas ste se, potem ko ste pižamo že kupili zase, odločili, da jo boste podarili še med svoje bližnje.
Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je image00019-1024x1024.jpeg
Tekstilove kvalitetne pižame

Pohvalili ste kvaliteto in lahkotnost ter se razveselili popusta, ki smo ga ravno na pižame pripravili za vas.

  • KVALITETNE BRISAČE: ugotovili smo nekaj prav zanimivega. Vaša povratna informacija glede brisač je bila v kar nekaj primerih ta, da ste jih podarili tašči! Mi menimo, da ste se več kot odlično odločili.
  • POSTELJNINE: večkrat ste izpostavili, da vam je všeč naša satenasta posteljnina, še posebno tista, ki je nova v ponudbi. Tudi mi smo vanjo naravnost zaljubljeni. Ne le v izgled, tudi v njeno mehkobo in lahkotnost materiala
Posteljnina
Tekstilova mehka satenasta posteljnina

Koliko nam je vaše mnenje pomagalo?

Ogromno! Od vas je odvisno, v katero smer plujemo in pri čem se odločimo za izboljšave. Prav tako nam ogromno pomeni oseben stik, zato smo dvignili slušalko in odtipkali vašo številko. Mnenje ste tako izrazili tudi tisti, ki ga drugače samoiniciativno ne bi. Eden izmed vas je izrazil opazko, da smo redki takšni, ki skrbimo za tako celosten pristop, ravno ta pa je velik del naše zgodbe pri Tekstilu. Brez skrbi, ne bomo vas klicali preveč pogosto. Upamo pa, da boste našega klica v prihodnje veseli. Veliko nam bo pomenilo!

Hvala, da ste del naše zgodbe! Vselej prijetno nakupovanje vam želi ekipa Tekstil!

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih