BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 50€
MOŽNOST TISKANJA, VEZENJA IN GRAVIRANJA
This is a basic text element.

TOP PRODUKTI POMLADI 2023

top produkti pomladi

Pomlad: sezona, ki nam prinaša toplejše in daljše dneve. Počasi lahko zavržemo dolge in puhaste jakne in nase nadenemo tanjša oblačila. Lahko začnemo sedeti zunaj na kavi, kjer nas grejejo valovi sonca.

arno-smit-sKJ7zSylUao-unsplash

Pomlad 2022 je bila res nekaj posebnega. Po 2 letih se počasi življenje vrača v dokaj normalno stanje. Šolarji so se vrnili v šole, pričeli smo lahko potovati brez večjih problemov, nekateri smo pa odšli novim ciljem naproti.

Se pa pomlad počasi zaključuje in z njenim koncem prihaja poletje.

Predno se spustimo v novo obdobje si poglejmo naše top produkte sezone POMLAD 2022

  1. Hlačne nogavice Jolie Folie 

Hlačne nogavice Jolie Folie so pri nas stabilna znamka že vrsto let. Njihove hlačne nogavice so prava izbira za hladnejše dni. Nudijo udobje in eleganco. So nepogrešljiv del garderobe, saj omogočajo nešteto trendovskih kombinacij.

HLAČNE NOGAVICE Ž. ACTIVE 40 DEN 

HLAČNE NOGAVICE Ž. DANAE 20 DEN

2. Jersey rjuha STILL 

S klasično rjuho se res ne morete zgrešiti! Jersey rjuhe STILL so narejene iz 100% bombaža in nudijo udobje, ki ga potrebujemo za prijeten spanec. Primeren izdelek za celotno leto. Na voljo v veliko različnih barvah in dimenzijah.

Jersey rjuha STILL 

3. Frotir (Ž in M)

Ženske in moške frotir pižame so bile velik hit skozi zimo in to je segalo tudi v pomlad. Tako zelo so vam bile všeč, da smo ostali čisto brez zaloge.

Frotir pižame nudijo optimalno udobje in so tako mehke, da so super izbira za boljši spanec ali pa poležavanje doma v udobju.

Trenutno jih ni več na zalogi ampak zaradi velikega povpraševanja smo se odločili, da se vrnejo v našo prodajo jeseni 2022! Pozorno nas spremljajte

4. Kuhinjska krpa MARTA 3/1 

To pomlad pa sevede ni manjkalo nakupov kuhinjskih krp. Čas menjave starih krp in zagotovitev novih. Sevede krpe so lahko tudi super darilo za nekoga, ki se je na sveže osamosvojil od staršev ali pa preselil v nov dom. 

Narejene iz 100% so prijetne na otip in so na voljo v več različnih vzorcih, da vam popestrijo kuhinjsko delo. 

Kuhinjska krpa MARTA 3/1

Kateri produkt pa je bil vam najljubši? Če ga zgoraj ne vidite, napišite v komentar kateri je vaš zmagovalec. 

PS: Trenutno pa vas tudi pripravljamo novosti za spletno trgovino. Prijavite se na novičke in pozorno spremljajte naše novosti.

Prijeten dan vam želimo,

Ekipa Tekstil 

© 2023 Tekstil. ALL Rights Reserved by Mighty-Krulz.
0
Porabi 50,00 več in odkleni brezplačno SI poštnino
Vaša košarica je prazna!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj po izdelkih